Om rejuvi

Queen of Beauty Queen of Beauty Int. AB


Queen of Beauty Int. AB - Representerar alltid det senaste inom hud, kropp & skönhetsvård

Vi har en mångårig erfarenhet i branschen och kan på ett bra sätt se till att du får produkter som är anpassade för kundens behov. 

Verksamhetsinriktning
Vi vänder oss till dig som är medveten om din hud och vill ha bra produkter som är anpassade för just ditt behov. Hos oss är alla välkomna, gammal som ung.

Kompetens
Utildade hudterapeuter men mångårig kunskap och praktik. Därför kan vi hjälpa just dig att finna bra produkter som passar dig och din hud.

rejuviterapeuter
Våra produkter och behandlingar finns representerade hos våra rejuvihudterapeuter. Vill du komma i kontakt med någon av dem så hjälper vi dig. Skicka ett mail eller ring till oss för mer information.

 

rejuvi rejuvi - Professionell Hudvård

Högkvalitetsprodukter med sin unika komplex Formula. Den är en blandning av orientaliska kunskaper från Ming Dynastin och den moderna teknologin - En oslagbar kombination.

rejuvis målsättning är att visa synbara resultat med hjälp av avancerad hudvårdsteknologi

1988 grundade Dr.Wade Cheng rejuvi Laboratories tillsammans med professor Arthur Furst. Efter ett nära samarbete fick de fram en nyskapande serie hudvårdsprodukter, rejuvi. 

Ett samarbete som även Marie Evertson varit med och utvecklat och tagit fram nya produkter och behandlingar som idag används av skönhetssalonger och hudvårdskliniker över hela världen. Marie utbildar även hudterapeuter från olika delar av världen. 

rejuvi finns för alla hudtyper och behandlingsbehov. Hemligheten bakom framgångarna med rejuvi ligger inte bara i en hängiven forkningssats från Dr. Wade Cheng och hans medarbetare. Den grundar sig också på hans unika sätt att kombinera gamla traditionella österländska kunskaper om örtmediciner och modern västerländsk, vetenskapligt baserad forskning. 

rejuvi har under de senaste åren rönt stora framgångar världen över och varje dag upptäcker nya användare fördelarna med rejuvi. Trots detta slår sig Dr.Wade Cheng inte sig till ro. Han och hans forskarlag arbetar oförtrutet vidare med att ta fram nya unika hudvårdsprodukter för att göra en fantastisk hudvårdsserie ännu bätte. 

rejvui har även nyligen vunnit priset LNE & Spa´s 2010 Best Award för bästa produkt för pigmentförändringar i tidningen Les Nouvelles för sitt Lightening Serum.